Stjernekrig

På rommet til Daniel (6) og Mathias (straks 5) er det evig krig. Ikke mellom guttene, som man kanskje skulle tro, det er en evig stjernekrig. Helt siden Daniel ble introdusert for Star Wars for ca 2 år siden via en eldre kamerat som fikk se på Star Wars, the Clone Wars på Cartoon Network, var han frelst. Og når han rett etterpå oppdaget Star Wars i Lego-universet, i form av både byggesett og spill til DSi og xbox/playstation, ja da var slaget tapt... Og lillebror er alltid hakk i hæl. Så siden da er det eneste på alle ønskelister: Star Wars Lego!

Et par bilder fra slagmarken:
Og bildene viser et utvalg...  Begynner å få et plassproblem ja... Men med så utrolig mange fine timer med bygging og lek som gutta har med disse så er det verdt det.

Daniel begynner forresten å bli ganske lur. Siden vi kjøpte xbox 360 til jul, har han ønsket seg et spesielt Lego Star Wars spill til den, selv om de allerede har et. Siden han syns det er fryktelig lenge til bursdagen i slutten av mai, fant han ut at han/vi kunne gi det spillet i bursdagsgave til Mathias siden han har bursdag hele 2 1/2 mnd tidligere! Da kunne de jo nemlig spille det sammen! Og siden jeg fant spillet på tilbud på nettet, så gikk jeg med på det. Så nå gleder han seg mer til bursdagen til Mathias enn Mathias selv.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits