Bursdagsplanlegging

Våren er bursdagssesong her i huset, 3 barnebursdager på rekke og rad. Første mann ut er Mathias som bli 5 år nå på torsdag. Dagen skal feires med små kompiser på lørdag, og med familien på søndag. Utkledningsbursdag med Star Wars kake og sjørøvermuffins var bestillingen, så da får jeg gjøre mitt beste. Star Wars kake lagde jeg også i fjor, til eldstemann.

Det blir samme figurer på toppen denne gangen, men ren sjokoladekake formet som romskip er planen. Fondant var nemlig ikke så veldig populært blandt ungene, får spare det til de blir litt eldre.

Jeg liker godt å bake og eksprimentere med pynting, og se lykkelige barneansikter når de ser resultatet. Definitivt amatør innen dette, men gøy er det! Og det enkle er gjerne det beste! Under er noen andre kaker jeg har lagd.

 

Med et par små sjørøvere også. 3 år siden vi hadde skikkelig sjørøverfest på 4-års dagen til Daniel.

Og en fotballkake til, som jeg og guttene lagde til juleavslutning for fotball-laget til Daniel.Så får vi se hvordan årets kaker blir etter hvert.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet.

Kategorier

Arkiv

hits