Fram og tilbake....

Noen dager blir bare i overkant hektiske. Mathias skulle til tannpleier i dag, på 5-års dagen sin. Greit nok. Siden timen var kl 09.30 ble han med meg på jobb først. Så til tannpleieren. Der gikk det veldig greit, og han fikk en ekstra premie av tannpleieren siden han hadde bursdag.

Når vi kom tilbake til barnehagen så var de på vei til idrettshallen, som de kan benytte hver torsdag. Jeg oppdager at Mathias er våt på beina og må skifte på han. Sier at jeg kan kjøre bort og møte dem i hallen så de slipper å vente på han. Så oppdager jeg at årsaken til at han var våt er hull i cheroxen...Skikkelig hull. Da må vi hjem og hente andre sko. Så drar vi til hallen. Der er det full håndballturnering og ingen fra barnehagen... Og ingen svarer på mobilnummeret jeg hadde fått. Tilbake til Barnehagen, der finner vi resten av gruppen til Mathias heldigvis. Matboksen hans var med på tur, men heldigvis hadde de både brød og pålegg der, så de skulle smøre mat til Mathias. Og nå har jeg vært innom barnas hus etter nye cherox. Utrolig nok hadde de noen få igjen akkurat i hans størrelse. Er vel ikke lenge før sesongen er over, men akkurat nå er det 10 cm våt snø/sørpe i Tønsberg, og da er cherox det eneste som duger. Ble en hektisk dag. Og enda er vi bare halvveis. Det gjenstår både jobbing, henting av unger, middag, litt bursdagsfeiring,  og fotballtrening for eldstemann.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet.

Kategorier

Arkiv

hits