Bursdagshelg

Da er vi ferige med den første bursdagshelgen for sesongen. Og bursdagsbarnet selv er strålende fornøyd, og det er vel vi også, selv om det ble en hard helg siden både jeg og mannen ble småsyke rett før helga. Dette medførte blandt annet at kaken ble litt enklere enn planlagt. Men Mathias var fornøyd han. Og storebror bestilte en helt lik til sin bursdag. :)Og så sjørøvermuffins selvfølgelig.6 små gjester møtte opp på lørdagen, og koste seg med pølser, kaker, danseleken og skattejakt. Vi satte opp pølsebod der de måtte kjøpe pølser for gullmynter som de måtte lete seg fram til før mate, det fungerte veldig bra. Ungene syns det var gøy, og det ble mindre stress med matserveringa for oss voksne. Skattejakten fant jeg på nettet denne gangen, og hadde små gåter som henviiste til stedene der ungene skulle finne noe. Skatten var "godteposer" med kinderegg, en snurrebass og klistremerker. Og noen sjokoladegullmynter. Og så fikk de et sjørøverdiplom. Det var fornøyde gutter som ble hentet etter et par timer.

På søndag kom besteforeldre, tante, onkel og kusiner på "restelag". Enkelt og greit. Og det var fortsatt kake igjen etter det også.

Satser på bedre form i forkant av neste bursdag så jeg kan få gjort litt mer ut av det. Heldigvis skal det ikke mye til for å gjøre ungen fornøyde.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet.

Kategorier

Arkiv

hits