Påsken over...

Da er det kvelden 2. påskedag, og man må vel bare innse at påsken er over for denne gang, tilbake til hverdagen.

For første gang har vi vært hjemme i Tønsberg hele påsken, og det har faktisk vært helt greit selv om vi egentlig liker skiturer i påskesola. Men når det blir for langt å kjøre for å finne skiføre, så er ikke påske i byen det verste. Vi startet istedet opp prosjekt "oppussing terrasse", skal legge ut bilder og beskrivelse senere, rakk selvfølgelig ikke å bli ferdige... Høyeste prioritet i ferier er nemlig at ungene skal ha det gøy, så det har både vært sykkelturer til lekeplassen, playdater med kompiser, en tur på badeland og mye lek og kos her hjemme. Badeland er forresten ganske så hektisk når man har en på nesten 2 år som ikke eier vannskrekk, var et par slitne foreldre etter 1 1/2 time bading ja. Men utrolig gøy. Skal prøve å bli flinkere til å komme oss i svømmehallen fremover, hadde vært kjekt om eldstemann kunne lært seg å svømme før sommeren.

Men i morgen er det altså hverdag igjen, jobb, skole og barnehage. Og eldstemann skal på FFO (Fotball Fritids Ordning) for første gang. Akkurat det blir litt spennede for alle tror jeg. Han og 5 andre 1. klassinger blir hentet av taxi på skolen når undervisningen er ferdig, og han må huske på å få med seg både treningbag, skolesekk og det han trenger av yttertøy. Tror kanskje jeg skal kjøre ut til skolen akkurat i morgen og se at det går greit. Og vel fremme skal de skifte til treningstøy, og da håper jeg han har vett til å ta på seg det han har fått beskjed om, det er meldt regn og bare rundt 5 grader, og de blir ute minst 2 timer før han blir hentet. Er en prøveperiode nå fram til sommeren, så får vi se hvordan det er, og om vi skal fortsette til høsten. Vi syns det blir mye innesitting på SFO, så tror dette kan være positivt.

Og på formiddagen i morgen har jeg lovet å prøve å få vært med på en befaring av uteområdet i barnehagen til de to yngste, som representant fra FAU (foreldrenes arbeidsutvalg). Tror jeg rekker det mellom to møter på jobb, kjekt med flexitid! Hadde ikke fått ting til å gå rundt uten. I tillegg til at jeg bare jobber 85%. Hektisk nok det.

Påska er over, men nå er det jo vår! Selv om været ikke er så veldig vårlig akkurat nå. Men mens vi venter på finværet får vi lage vårstemning inne. Jeg elsker tulipaner!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet.

Kategorier

Arkiv

hits