Mai klipp

I hyggeligkaos-huset var det tid for mai-klipp i dag. Klippemaskinen jeg kjøpte for et par år siden er en av de beste investeringene jeg har gjort! Den er enkel å bruke, så lenge kort hår er greit, og vi sparer over 600 kr hver gang det er tid for å klippe gutta. Lengden kan varieres mellom ca 6 cm til 1 mm.

Langhåret "snart 7-åring" før klipp, og i nyklippet utgave (legg merke til det beundrende blikket fra 2-åringen.)

Så nå har vi 3 sveisne gutter i huset, klare for både hverdager og høytidsdager i mai. Og ho mor sjøl skal innom frisøren på onsdag, jeg foretrekker litt lengre hår enn det som er mulig med maskina.

Mannen har ikke tørt å slippe meg til med maskina i nærheten av hans hode heller. Synd, hadde vært enda mer å spare. ;)3 kommentarer

June

07.05.2012 kl.11:28

Her bruker jeg en kombinasjon av saks og klippemaskin på snart 5 åringen.. :)

Kort i nakken og lengre oppå, for det er veeeeeldig viktig med hanekam når man skal være fin ;)

Ha en fin dag videre da :)

lammelåret

07.05.2012 kl.14:33

Jeg hadde helt glemt hvor mye penger vi sparer på å ikke bruke frisør, utrolig kjekt med klippemaskin! Da barna var små klipte jeg for hånd og resultatet ble ikke så verst (min vurdering..), men så har maskinen overtatt og jeg vegrer meg for å bruke saksen på krøllene igjen. Jeg ble aldri frisør-god, ikke engang lærling-frisør-god og nå må nok klippemaskinen være i nærheten hvis jeg skal prøve meg med saksen igjen. Sveisen betyr mer når ungene blir større. Det er forresten mye tid og planlegging man slipper ved å bruke maskin hjemme isteden.

Takk for kommentar på bloggen min! Ønsker deg velkommen tilbake!

Monica

09.05.2012 kl.09:10

Klippemaskin er kjekt :-) Fin han ble.

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits