Nettshopping!

I dag skal jeg reklamere litt for nettshopping. Og det uten at jeg er sponset av noen. Men det er bare så utrolig kjekt, sparer utrolig mye tid!

Kjøre inn til byen, parkere, og så stresse rundt i mange butikker for å finne det man skal ha. Tar jo fort flere timer. Noe må jo prøves før kjøp, sånt som sko feks, Men mye annet kan kjøpes på nett. Da kan man sitte i ro og mak hjemme, og plukke ut det man vil ha.

I dag fikk Ellos.no en bestilling fra meg. Jeg hadde fått en del tilbud fra dem, og når rimelig tøy blir enda billigere er det helt greit å handle litt, spesielt når ungene trenger vår og sommerklær.


To bukser, noen shortser, flere t-skjorter og til og med en bluse til meg selv, ble med bestillingen i dag.. Alt kommer om noen dager, og jeg trenger ikke betale før om ca 1 mnd, etter at jeg eventuelt har retunert varer om det er noe som ikke passer eller ikke lever opp til forventningene. Utrolig behagelig for en travel mamma!

Jeg pleier også å kjøpe en del merkeklær på nettet, mye er billigere på nett enn i butikk. Nettbutikker som Sam og Sofie, Guttelus og Familiebutikken er verdt å kikke innom. Og det er mange fler også.

God shopping!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits