Angry Birds utebursdag!

Noen uker før sin 7-årsdag, kom eldstemann og sa at han ville ha Angry Birds-bursdag i år. Det var i tillegg bestemt at det skulle være utebursdag. Med 16 gutter på 6-7 år var det uansett ikke noe alternativ å ha selskap hjemme i huset. Så vi bestemte oss for å ha selskapet på et lite friåmråde rett ved der vi bor, der det er en liten fotball-løkke og masse boltreplass.

Så var det bare å begynne planleggingen. På Pirater og Prinsesser fant jeg servietter, men kopper og tallerkner var de utsolgt for.Men jeg kjøpte istedet ensfargede røde kopper og godteposer, og printet ut diverse Angry Birds -bilder.


Og i på en liten shoppingtur til Sverige fant vi Angry birds gelegodteri, som passet perfekt til godteposene, sammen med en kjærlighet på pinne og en vannpistol, i anledning av at det ble kjempedeilig sommervær akkurat til bursdagen.
Så gjensto bare en ting. Vi kunne jo ikke ha Angry Birds -bursdag uten å ha noen griser å skyte på, og noen fugler å skyte med... Dette ble et familieprosjekt, med noen veldig ivrige gutter som klippet, limte og tegnet.Og et par baller fikk sitt opprinnelige smilefjes overtegnet, for å få mer riktig utseende.Og så lagde vi invitasjoner.

Og alt var klart for den store dagen. Vi var bare superheldige og fikk strålende sol og over 20 grder i skyggen, perfekt for å kose seg ute. Og 13 forventningsfulle gutter (ble litt frafall pga pinsehelg) møtter forventningsfulle opp, klare for eggejakt!

Vi ladet opp med litt pølsespising først. Vi måtte jo ha masse energi før jakten.

Så ble det en liten lagutfordring, der de fikk fargede plater til å stå på (I riktige fuglefarger selvfølgelig), hvert lag fikk en mer enn deltagere på laget, og så måtte de komme seg framover med å hoppe på platene, og sende platen som ble ledig bakerst framover for å komme seg videre. Dette gikk kjempebra, ikke noe å si på samarbeidet! Og de røde fuglene tok en knepen seier forran de gule og de blå.

Så en spørrekonkurranse, for vi må jo være smarte for å finne grisene! Varierte spørsmål slik at alle kunne noen svar.

Og grisene hadde lagt ut feller. Jammen måtte vi gjennom et område med rød laser, noe som viste seg å være veldig lett!

Og jammen fant vi ikke grisene, og kunne bombadere dem. Dette slo skikkelig an, og mange av gutta kunne nok skutt på griser resten av dagen. Men når alle hadde prøvd et par ganger, og alle grisene definitivt var overvunnet, var det bare å lete fram eggene (Kinderegg). Passende nok var det selvfølgelig akkurat like mange egg som jegere....

Og etter alt dette MÅTTE vi jo bare ha kakepause.(mitt første forsøk på å lage Cakepops, eget innlegg om dette her)

Og så en heidundrende avslutning med utdeling av godteposer, og full vannkrig, hvor selv bursdagssjefen ble dynket. ;)

Det var en del foreldre som slet med å få med barna hjem når de kom og hentet, og bursdagsgutten selv kunne fornøyd konstatere at "dette er den morsomste bursdagen jeg noen gang har vært i!"

Og da er bursdagssjefen fornøyd!

 2 kommentarer

Hilde

27.05.2012 kl.21:44

Fantastisk!!!

Superbra at du deler sånne flotte ting! Morro for liten og stor!

Monica

29.05.2012 kl.14:44

Fy flate så flinke dere har vært!! Trykte på stem her linken, har stemmen blitt registrert tro?

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits