Streikedager

Jepp, rammet av streiken vi også, som de fleste med barn i barnehage og skole.

På fredag ble det hjemmekontor på meg, siden skolen var stengt.

I dag er det de to yngste som må være hjemme. Og mannen hadde et viktig møte.

Så jeg leverte eldstemann på skolen kl 9 (for SFO er stengt), og tok med de to yngste inn på jobben en tur. Fikk gjort unna noen småting, før minstemann ble for utålmodig.

Da tok vi en tur inn til byen med forhjulet til 3-hjulssykkelen til minsten som var gåent. Han har en Mongoos sykkel, den hadde vi til de to eldste også, men ble så mye brukt at 3. mann måtte få ny. Kan ikke få fullrost de syklene altså! Men nå hadde det gått en sveis, men ny sykkel ble bestilt til oss øyeblikkelig heldigvis.Lette å sykle på, og med sete som kan justeres. Har fått mye skryt for sykkelen som var mye med i barnehagen en periode.

Etter å ha ordnet med sykkelen, kom det ønske om boller. Sa da ble det Kuli/Kaffe og nyyyydelige hjemmebakte boller hos Wenche på Tønsberg Torv. Definitivt byens beste boller!Når man får slike "uønskede fridager" så får man jo bare prøve å nyte dem.

Nå skal det settes bolledeig her hjemme også, før vi henter størstebror på skolen. Minsten sliter med å holde øynene åpne her ser jeg, men han kan ikke ta luren sin før vi har fått hentet eldstemann. Hardt å være liten gutt. Får sende de to eldste ut å leke mens minsten sover, så kanskje jeg får jobbet litt før det er tid for middag.

I ettermiddag bli det fortballtrening på meg og gutta, mens mannen skal på sykkeltrening. Deilig vær faktisk, så det blir nok helt greit.

Ha en fin dag alle sammen, enten dere er streikerammet eller ei!

(håper det snart er slutt på streiken nå, fra i morgen går det av mannens feriedager, han hadde noen dager ekstra overført fra i fjor.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits