Å kjøpe seg fri

I dag har jeg kjøpt meg litt fri. Litt trøtt og sliten etter å ha vært på sommerfest med jobben i går ( jeg sover alltid elendig når jeg kommer sent hjem), og med en mann som reiste tidlig avgårde på sykkelritt, måtte jeg bare finne på noe med ungene. Tenkte først å dra på lekeland, men siden de ikke åpner før kl 11 ble det så lite tid før minstemann skulle sove. Så da ungene begynte å mase om å dra til byen for å kjøpe Skylander- figurer for oppsparte penger, tenkte jeg hvorfor ikke? Ikke at jeg er så fan av de figurene og det spillet, men jeg syns faktisk ungene skal få bruke penger de har spart opp på det de selv vil. Så vi reiste inn. Kjøpte figurer. Og en ny Lynet McQeen -bil til minstemann (det eneste han ville ha i butikken, selv om vi sikkert har 4-5 slike biler fra før). Og så spiste vi lunsj på Jordbærpikene. Koste oss skikkelig. Og jammen ble det ikke en bukett Pioner med hjem også, i påvente av at de i hagen skel begynne å blomstre. Jeg elsker pioner!
Vel hjemme måtte selvfølgelig figurene prøves, og siden det ar regnvær fikk gutta lov til å spille litt mens jeg ryddet og ordnet litt. Og slappet av litt. Nå er 5- åringen i bursdagsselskap, 7-åringen venter på en venninne som skal komme og leke litt, og jeg håper at jeg snart får melding om at mannen har kommet seg vel gjennom løypa, uten knall og fall. Og akkurat nå høres det ut som minsten er våken etter luren sin også. Vi får komme oss ut i sola som plutselig tittet fram her.

En slapp lørdag med andre ord. Deilig fri fra mas og bråk.

2 kommentarer

Hilde

17.06.2012 kl.11:18

Hørtes ut som en fin lørdag! Her ble det en tur på shopping på Gulskogen og etterpå begynte mannen med snekringa ute på veggen. Etter kort tid fant han ut at det var nok en "lur" løsning på huset vårt, så vi trenger mer materialer for at han skal få fiksa det.... en litt sur mann da.. siden butikkene var stengt for helga liksom...

Nann Karin

18.06.2012 kl.12:39

Det hørtes ut som en god lørdag, og jeg håper denne uka blir like god.

Her i huset venter vi på ferie og denne uka er preget av innspurt for oss alle sammen.

gode dager til deg og dine :)

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits