Tilbake til hverdagen

Da er det definitvt tilbake til hverdagen.

Skolestart, lekser og start for fritidsaktiviteter.

I dag har jeg vært med 5-åringen på Allidrett. Men det fant han ut at han IKKE ville prøve når vi først var der, enda aktivitetene de gjorde er sånt han vanligvis elsker. Men gjøre det sammen med mange andre barn? Ikke snakk om! Og det selv om 2 av vennene fra barnehagen var med også.

Nei, han vil heller spille fotball sier han. Sånn som broren. Men fotball starter ikke opp før til våren for den aldersgruppa. Kanskje like greit.

7-åringen har første fotballtrening i morgen, og i neste uke er det 2 treninger og en ettermiddag med fotballcup for han. Puh.... Og i dag kom han og sa at han gjerne ville prøve HipHop, hvis han ikke da måtte slutte med fotball. Jeg er for at de skal få prøve forskjellige aktiviteter, men jeg vet jammen meg ikke helt om vi kan få presset inn det nå, får se til høsten når vi blir ferdig med fotballkamper og går ned til en trening i uka.Skjønt da hadde jeg egentlig tenkt å melde begge de eldste på svømmekurs, for vi sliter litt med å finne tid til å få reist til svømmehallen ofte nok til å få lært dem å svømme selv. Og kommunen må kutte utgifter, så svømmeundervisningen på skolen er bare til å grine av. Men dermed blir også alle svømmekurs fulltegnet minst et halvt år i forveien, så det må planlegges litt ja.

Og ikke minst, jeg syns faktisk at det er viktig at ungene skal ha nok tid til å bare være hjemme, eller til lek med kamerater. Og ikke minst skal de ha tid til skolearbeid. De skal ikke ha for mange faste fritidsaktiviteter. Så det er nok mulig Hiphop må vente en stund.

Hvordan er det med dere andre? Er det fullt kjør på ettermiddagen hele uka?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits