En stund å nyte...

Søndag, deilig søndag. Selv om mannen reiser avgårde allerede på formiddagen for å kunne være klar for salgsmøte i Irland i morgen.

Jeg har hatt med meg 4 gutter på Sykkel/gå/trilletur til skolen, inkludert lek i skolegården og en ispause ved kiosken. Så lunsj hjemme, minstemann i seng, og de to andre blir med en kompis hjem. Og plutselig er huset helt stille og jeg kan gjøre akkurat det jeg vil!

Carpe diem! Grip øyeblikket, det er jammen ikke mange av dem.Denne gangen ble det litt blogging og surfing mens jeg nyter en kopp kaffe. Deilig!

Men nå ser jeg at det straks er på tide å vekke minstemann, og jeg vet det ligger store bunker med brettet tøy på loftet som må på plass i skapene.

Og det er snart på tide å begynne på middagen.

Øyeblikket er over for denne gang.

 

God søndag alle sammen! Med eller uten rolige øyeblikk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits