Sko på taket og en lærepenge?

Med 3 gutter må man jo bare regne med at man kommer til å oppleve en del situasjon man kanskje ville vært foruten.

Ikke at vi skal klage, enn så lenge har det vært svært lite "tull" egentlig. Vi liker å tro at det er på grunn av den gode oppdragelsen de får her hjemme, men kanskje kommer det heller av at de har litt mindre fantasi enn enkelte andre? Eldstemann har dog noen oppfinnsomme kompiser, og sammen med dem kan han også finne på mye rart..

Denne uken begynte det med at han ved henting i SFO sa at han måtte ha på seg støvler hjem. "Hvorfor?" lurte jeg, for det var jo ikke vått ute. "Fordi skoen min ligger på taket!"

Det viste seg at han og kompisen hadde konkurrert om hvem som kunne sparke skoene sine opp til taket. Og to av dem klarte det... Kompisens sko fikk moren ned igjen, men eldstemanns sko lå for langt inn til at jeg kunne få den ned, og ikke klarte jeg løfte han opp dit heller.

Ble en alvorsprat om det å slenge sko og klær rundt. Og noen dager senere ble mannen med bort og fikk løftet eldstemann opp slik at han fikk hentet skoen. Og jeg ventet en angrende synder hjem igjen.

Men gutten var strålende fornøyd han, for på taket hadde han nemlig også funnet en 5-kroning! Ikke akkurat en lærepenge kanskje?

Én kommentar

Lea Opp Holm

15.10.2012 kl.01:39

haha, sjov historie :) Så han lærte både lektien OG fik lærepengene?

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits