Årets første snøfall

På vei ut av døra på vei til fotballtrening med eldstemann i går ettermiddag, kunne vi til guttens store glede konstatere at det som kom ned fra himmelen faktisk var snø! Og det var ikke måte på hvordan det snødde heller. Men ingen sure miner på fotballgutta over dårlig vær, tvert om var det full jubel og faktisk ekstra innsats på treninga.Men det var kaldt å være tilskuer, så hu mor meldte seg frivillig til keepertjeneste når de skulle spille. Imponerte nok ikke så veldig, men fikk da rørt litt på meg.

I løpet av den lille timen de trente kom det godt med snø, så de siste 5 minuttene ble det snøballrulling på gutta.Var ingen av ungene som hadde lyst til å dra hjem, det ville derimot en gjeng våte, småfrosne foreldre...

Kuldegrader og sol sørget for en strålende snødag i dag. Mange fornøyde unger ja! Dessverre er det meldt mildvær og regn igjen i morgen, men det er kanskje like greit for eldstemann som skal på fotball-fritidsordning på torsdag, og dermed trene ute et par timer igjen. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Og fotballsko er hverken varme eller vanntette dessverre. Godt han faktisk har plass til et par lag med ullsokker.

Men først er det Halloween i morgen, med fullt party på skolen! Vi gleder oss!

2 kommentarer

Herlig, he he:) Her er det nesten bare is ute nå. Det liker jeg ikke. Skummelt å ha Milio ute da.

Monica

02.11.2012 kl.09:19

Oj oj, for en innsats. De begynner ikke med innetrening snart da?

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

35, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits