I'm back!

Jepp. Etter å ha tenkt på det noen uker nå så tar jeg opp bloggingen igjen. Føler endelig at jeg har tid og overskudd til det.

Ble bråstopp i fjor høst, da jobb i kombinasjon med oppussing hjemme og den generelle hverdagen rett og slett tok all tid og energi. Var en tøff vinter med altfor mye jobbing og mye stress. Men det roet seg fram mot sommeren. Og har snakket med sjefen om at en slik vinter til er fullstendig uaktuelt. Jobber fortsatt 85% stilling, men vurderer å gå ned til 80% utpå høsten siden vi da kan kutte SFO for eldstemann som nå er 3. klassing. SFO er svindyrt og dårlig, så det frister virkelig. Og faktisk sparer vi rundt 700 kr i mnd på å gjøre det. Men det er ingen vits å gjøre det hvis jeg uansett ender opp med å jobbe masse overtid (slik som i vinter), så det krever en klar å tydelig avtale med jobben.

Har ellers fått 1. klassing også, så nå er to av 3 skolegutter! :-) Og minstemannen har sluttet med både smokk og bleier, og finner seg IKKE i å bli kalt liten lengre, så da har jeg vel bare store gutter da??

Så at det siste inlegget mitt var om fotballtreningen til eldstemann. Han sluttet på fotball i vår, og har begynt på terrengsykling istedet. Noe min sykkelfrelste mann ikke har noe i mot. :) Men til gjengjeld har broren på 6 år begynt på fotball, så vi er like mye på fotballbanen fortsatt. :) Selv har jeg fortsatt å løpe når jeg har tid, og skal prøve meg på min største styrkeprøve i så måte i morgen, nemlig KKmila! Og jeg skal løpe 10 km. Ingen store ambisjoner, målet er å løpe 10 km på under 1 time. Jeg kan dog si at formen er stedig stigende, noe som er gøy. Å gjennomføre 10 km på under 1 time hadde ikke vært mulig for 1 år siden. Da hadde det vært utfordring nok bare å gjennomføre...

 

2 kommentarer

Velkommen tilbake! Ønsker deg og dine en fin helg:)

Lammelåret

09.09.2013 kl.23:53

Mye blir annerledes når ungene begynner på skolen, mye blir lettere synes jeg.

God form du er i, gratulerer med gode resultater!

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

36, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits