Jeg tester: 30 days challenge

Etter å ha gjennomført mitt første 10 km løp, tenkte jeg at det var på tide med en ny treningsutfordring. Det har vært mye løping det siste halvåret.

Så etter å ha surfet litt skjønte jeg at diverse "30 days challenge" er populært.  Og da spsesielt squat-challenge, altså gog gammeldags knebøy. Og fantastiske etter-bilder florerer og lover gull og grønne skoger. Eller i alle fall strammere stump.

For dere som ikke har vært borti dette så går en slik "30 days challenge" ut på at man gradvis øker antall repitisjoner pr dag, og til slutt gjerne er oppe i 200 repitisjoner etter 30 dager.

Jeg må si at jeg i utgangspunktet er veldig skeptisk til dette. Både effekten, og om det er mulig å gjennomføre. For på en del av disse programmene øker belastningen ganske heftig.

Men det er jo bare en måte å finne ut dette på, nemlig teste selv.

Så etter å ha sjekket litt rundt, endte jeg opp med å plukke ut 3 stk "challenges":

en squat-challenge sammensatt av 5 knebøyøvelser-

en crunch-challenge, og så kunne jeg rett og slett ikke motstå fristelsen, jeg må bare se om det er mulig at jeg kan klare å stå 5 min! i planken etter 30 dager!

 

Jeg har nå kommet til dag 9, og foreløpig gå det veldig greit, selv om planken allerede er hard...

Begynner å ta litt tid også, blir ganske lang treningsøkt etter hvert.

Får vel legge til at jeg også fortsetter med annen trening altså, når jeg har tid. Men siden mannen skal ut og farte litt nå så blir det litt begrenset treningsmulighet på meg, og da er dette perfekt, kan utføres på stuegulvet mens man ser på TV.

Noen som vil henge seg på?

Og ja, jeg har faktisk tatt "før"-bilder. Men det skal være en rimelig heftig forbedring for at de bildene kommer ut på bloggen. ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

36, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits