Sesongavslutning sykkel

Søndag avsluttet vi offisielt årets sykkelsesong, med alle gutta i familien som deltagere på "Hortensmarka rundt". Selv stilte jeg som støtteteam, siden jeg foreløpig holder meg til løping.

Mannen syklet over 4 mil, skolegutta syklet 2 km, og minstemann syklet vel ca 2-300 m.


Gutta klar til start. Største "gutten" holdt på å varme opp og snek seg dermed unna fotografering.

 

Skolegutta startet først. 6-åringen var litt uheldig og fikk sykelt feil vei et sted og var veldig lei seg når han kom i mål, men heldigvis kom humøret på topp igjen før premieutdeling. Så fikk vi vinket pappa'n avgårde før minstemann skulle starte. Jeg hadde lovet å løpe ved siden av han, men han fikk opp farten så mye at jeg ikke hang med gitt. Gikk kjempegreit selv med støttehjul, og han mente bestemt han var først i mål. Vel, han var ikke sist i alle fall.

Så ble det god tid til å kose oss med pølser, kakao og kaker mens vi ventet på pappa. De syklet en runde på litt over 1 mil 4 ganger, så vi fikk med oss et par passeringer før vi heiet han inn i mål. Han syklet veldig bra med tanke på at han var syk med feber for en uke siden, og fortsatt er forkjølet. Stolt av han!

Men minstemann kunne ikke helt forstå hvorfor pappa fikk samme medalje som han, for pappa hadde jo brukt så mye lengre tid...

 

En deilig utedag, hyggelig med aktiviteter som hele familien kan være med på. Og det er ikke så ofte vi får sett den ivrigste syklisten i familien i aksjon, så det var også veldig hyggelig.

Mannen har syklet både Farrisrunden, Grenserittet og Birkebeinerrittet i sommer. Spreke mannen!Én kommentar

Sprekinger:-)

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

36, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits