Deilig høstferie og ny familieaktivitet!

Høstferie!

Jammen flyr tida fort. Både jeg og mannen har feriedager tilgode utrolig nok (resultat av mye overtid som har blitt avspasert tidligere i år), og siden det ikke er så mange arbeidsdager å ta fri i jula i år, passet det fint å ta et par dager fri nå som de to eldste hadde høstferie. Noen ekstra dager på fjellet er supert.

I fjor høst begynte vi (eller mest mannen) å bygge en trehytte. Den begynner nå å bli ferdig utvendig.Det skal på plass et par små vinduer (med plexiglass), og så har 6-åringen begynt å planlegge terrasse... Så det kan sikkert bli litt mer bygging til neste sommer også.

Men det beste med fjellet på høsten er jo å gå tur syns jeg da. Det er ikke alltid gutta er helt enige, selv om de stort sett syns det er gøy når vi bare kommer oss ut.

Men nå er det faktisk ungene som maser om å ut på tur. Vi har nemlig oppdaget Geocaching!

For dere som ikke har hørt om dette så er det en orienteringslek hvor man leter etter bokser ved hjelp av gps. Oppi boksene kan det være forskjellige ting. Ofte kan man legge igjen en liten tin selv, og ta med en ting fra boksen om man ønsker det. Eller det kan være oppgaver man skal gjøre.Ungene syns dette er kjempegøy! Både å finne fram til boksene ved hjelp av gps (eller telefonen som vi har brukt) og å se hva som er i boksen, og å kunne registrere at vi har funnet en boks. Vi var innom hele 5 bokser på fjellet. Og til helga er planen å finne flere i nærområdet her hjemme, har ganske bra med bokser innen "sykkelavstand" for ungene. Vi har allerede kikket litt på en hvor vi faktisk må løse noen oppgaver for å få koordinatene til eksakt beliggenhet for boksen. Spennende!Håper dere alle har en strålende høst!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

36, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 35 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits