Kjøkkenet

Jeg fikk aldri vist fram hvordan kjøkkenet vi pusset opp i fjor høst ble, da jeg la bort blogginga midt i denne hektiske perioden. Men jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Først får jeg minne om hvordan det så ut før vi begynte.

Stort forbedringspotensiale her.

Og resultatet, med innredning fra Ikea, hvitevarer fra Elkjøp og benkeplate fra Bauhaus:De to sjalusiskapene skjuler kjøkkenmaskiner og kaffemaskin/trakter, praktisk å ha de skjult, men samtidig lett tilgjengelig. Er veldig fornøyd både med planløsning og selve innredningen. Det eneste jeg hadde øansket meg annerledes var å ha plass til en bredere koketopp. 90 cm istedet for 60 cm. Blir fort trangt når man skal lage mat til 5. Men det var ikke plass rett og slett. Har ikke bilde av bakebenken og skap med stekeovn og micro dessverre, men har blitt deilig praktisk løsning med skuffer til alt man trenger under benken, stor benkeplass og stekeovnen rett på siden. Ren luksus!

 

I sommer fortsatte vi, og oppgraderte spiseplassen også, fra dette:Til dette:Det nye spisebordet er en del større enn det gamle, bredere og med fast plass til 8 personer, noe som kommer godt med i hverdagen da det ofte er 1,2 eller 3 ekstra rundt bordet. I tilegg kan det utvides så vi glatt får plass til 12 personer (eller 14 om man sitter litt trangt) Og skinnstoler som lett kan tørkes av er et must med 3-åring i huset!

Har endelig fått tilpasset huset til vårt behov.

3 kommentarer

Mari R. Gråberg

09.10.2013 kl.21:44

Så fint det ble! :D

Benedikte

09.10.2013 kl.22:18

Så fint det har blitt!

Lammelåret

11.10.2013 kl.23:48

Nå ble det veldig bra! Det ser mye renere ut når fargene er lyse og det åpner på en måte opp rommet.

Gratulerer med bra resultat!

Skriv en ny kommentar

hyggeligkaos

hyggeligkaos

36, Tønsberg

Mitt navn er Kirsten, jeg er 36 år, oppvokst i Nord-Østerdalen men nå bosatt i Tønsberg. Jeg er gift, og har 3 herlige sønner født i 2005, 2007 og 2010. Mine interesser er familien, hus og hjem, strikking, baking, trening og mye annet. Hverdagen i en familie på 5 er hektisk. Og til tider kaotisk. Men det er et hyggelig kaos som jeg ikke ville vært foruten!

Kategorier

Arkiv

hits